Tel.:
China Medisch Beschikbaar Gezichtsmasker fabrikant
Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

EERST GEBASEERDE INTEGRITEIT, KLANT

Thuis

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd

Werd Medisch de Instrumentenco. van Ningbogreetmed, Ltd opgericht in 2011 met het merk Greetmed. Sinds onderneming, zijn wij gericht op het sparen van geen inspanning om de dagelijkse noodzaak tot stand te brengen en al onze aandacht te schenken om globale klanten met de goedkeuring van ondernemingsfilosofie van de „people-oriented, geloofwaardige dienst, strategische samenwerking en duurzame ontwikkeling“ en het aandringen op principe van „kwaliteit te dienen eerst, het meest bovenste de dienst. De plaatsende doelstellingen dat de „eis van Klanten onze eeuwig is achtervolgen.   

 

Sloot aan Medisch de Instrumentenco. zich van Ningbogreetmed, Ltd bij de Internationale levering van het GEZICHTSmasker in 2018 en snel de groei aangezien een gouden leverancier, wij hoogte - kwaliteits anti-stof, anti-nevel, anti-bacteriën en virus, berijdend, niet-geweven beschikbaar masker voor volwassenen en kinderen met 5 Reeksen, 9 ontwerpen, duizenden kleuren hebben ontwikkeld.

 

De kwaliteit is gebaseerd en gecombineerd op nationale standaardld29-2006, GB/T2626-2006, GB2828-87, GB2829-87 met de verschillende normen in verschillende landen. Heb Ce en FDA, cliënt kan FDA-certificaat ook ertoe brengen om ons product te registreren.

 

Greetmed IS UW BESTE KEUS! ONTHAAL AAN JS OM EEN VRIENDSCHAPPELIJKE SAMENWERKING OP LANGE TERMIJN VANAF NU TE BEGINNEN!

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Greetmed

Aantal werknemers : 50~99

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds zijn onderneming in 2011, heeft JS zwaar in de productie van gezichtsmaskers, hurende goede mensen geïnvesteerd, die materiaal omzetten, om ervoor te zorgen dat uw maskers uw eisen ten aanzien van sterkte, integriteit, stijl, en kleur overschrijden. Wij hebben 7 productielijnen die de beste productietijd in de masker verwerkende industrie kunnen verstrekken en onze bewezen drukdeskundigheid betekent dat de kwaliteitsbeelden die wij op masker hebben gezet meedelen de kwaliteit van wat binnen is.

 

China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

bedrijfsdiensten

Wij leveren OEM de dienst en wij zijn de belangrijke beschikbare beschermende gezichtsmaskers en de relatieve productenfabrikant. Vrije steekproeven beschikbare, gekwalificeerde producten, concurrerende en stabiele prijs. Met rijke ervaring van meer dan 9 jaar, zodat kunnen wij uw leverancier op lange termijn zijn.

 

China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bedrijfteam

Wij hebben teugel-wijs om team, ontwerpteam en QC team, en team van 24 het online de dienstverkoop te leiden.

 

 

 

 

Ningbo Greetmed Medical Instruments Co., Ltd
De Weg van het Oosten van No.428zhongshan, Chongfu-Stad, Jiaxing-Stad, 314511 China
Tel.:86-0573-88331616
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Medisch Beschikbaar Gezichtsmasker Leverancier. © 2020 - 2021 medicaldisposablefacemask.com. All Rights Reserved.